Cumhuriyetimizin 100.  Yılı Sergisi

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Sergisi

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okul müdürümüz Emine PİŞKİNER başkanlığında hazırlanan resim sergisi büyük beğeni topladı.

03.11.2023 42

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okul müdürümüz Emine PİŞKİNER başkanlığında, okul öğretmenlerimiz Figen SEVİM, Selda KIYAMÇİÇEK, ilçemizdeki ortaokullarda görevli görsel sanat öğretmenleri Hilal ÖZDAYIOĞLU ve Merve BÜLBÜL TUNA öğretmen ve öğrencilerimizim Cumhuriyetimizin 100. yılı için hazırladıkları resimler ve üç boyutlu bayrak ve Atatürk portreleri çalışmalarından oluşan sergiyi hazırladılar.

İlçemizde bulunan Kültür Merkezinde hazırlanan serginin açılışı ilçe kaymakamımız Zafer KARAMEHMETOĞLU tarafından gerçekleştirildi. Sergi, ilçe kaymakamımız Zafer KARAMEHMETOĞLU, ilçe belediye başkanımız Bekir AYDIN, Cumhuriyet Başsavcısı Enis TEKGÜL, ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SAKARYA ve diğer protokol üyeleri başta olmak üzere ilçemiz okul idareci ve öğretmenleri ve Orhangazi halkı tarafından gezildi. Öğrenciler yaptıkları çalışmaları detaylı olarak ziyaretçilere anlattı. Oldukça güzel çalışmalara ev sahiplği yapan sergimiz çok beğeni topladı.

03-11-202303-11-202303-11-2023