23 Nisan Kutlama Programımız Renkli Görüntülere Sahne Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okul programımız 24 Nisan Çarşamba günü ilçemiz amfi tiyatrosunda gerçekleştirildi.

25.04.2024 23

23 Nisan Ulusal EgemAenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okul programımız 24 Nisan Çarşamba günü ilçemiz amfi tiyatrosunda gerçekleştirildi. Anaokulu ve İlkokulumuzun ortak olarak hazırladığı programda öğrencilerimiz çeşitli performanslar sergilediler. Hazırlanan gösterilerin tamamı büyük beğeni topladı. Ayrıca ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen 23 Nisan konulu resim yarışmasında 1. olan okulumuz 3/D sınıfı öğrencisi Zeynep Ada YAZICI'ya okul müdürümüz tarafından madalya ve çeşitli ödüller verildi. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve nice 23 Nisanlara diyoruz. 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.