Yöremin Sözlüğü Yarışması İçin Okulumuzu Temsil Edecek Eser Belirlendi

05.12.2023 73

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Dilimizin Zenginlikleri Projesinin( Sözlük Özgürlüktür) Kasım ayı etkinliklerinden "Yöremin Sözlüğü" yarışmasına katılan öğrencilerimize katılım belgeleri verildi. Gelen çalışmalar arasindan birinci seçilen 3/C sınıfı öğrencilerinden Emir Vatansever okul müdürümüz tarafından madalya ile ödüllendirildi. Ayrıca 1. seçilen çalışma okulumuzu temsil etmesi için ilçeye gönderildi.

Yarışmaya ka05-12-2023tılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz. 05-12-202305-12-2023