DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ATASÖZÜ VE DEYİM SERGİSİ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Atasözleri ve Deyimler Sergisimizin açılışı İlçe kaymakamımız sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU ve ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Mustafa SAKARYA'nın katılımları ile gerçekleştirildi.

09.03.2024 60

Okul müdürümüz Behlül Koçcaz ve İdarecilerimizden Çiğdem Genç ,öğretmenlerimizden Fatime Okur Trak,Figen Sevim,Selda Kıyamçicek,Tuba Öztürk 'ten oluşan proje ekibi koordinatörlüğünde düzenlenen Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Atasözleri ve Deyimler sergisi"sayın kaymakamımız Zafer Karamehmetoğlu ve ilçe milli eğitim müdürümüz Mustafa Sakarya 'nın teşrifleriyle açıldı. Sergide öğrencilerimizin atasözü ve deyimlerle ilgili hazırladığı 3 boyutlu ve 2 boyutlu eserler sergilendi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

09-03-202409-03-202409-03-202409-03-2024